En riktig hästfest i tre dagar

 

Thoreb Cup – hopptävlingen som vi hoppas ska locka många ur den svenska eliten. Thoreb Cup tar nu steget upp till nationell hopptävling.

 

Tävlingen som arrangerats i över 20 år är en riktig fest för alla som älskar hästar, spänning och en fantastisk natur. Lika mycket som det är en tävling är det också ett tillfälle för hästfolk från när och fjärran att få träffa vänner och bekanta.

 

Vi hoppas att årets tävling ska locka riktigt många bra ekipage och vi har goda förhoppningar om att många ryttare på elitnivå eller strax under ska komma hit och göra upp om ära och priser. Sammanlagt är det åtta klasser som ska avgöras.

 

Under tävlingsdagarna finns också många utställare på plats som har det mesta för hästen – allt från grimskaft och vojlockar till sadlar, foder och hästtransporter. På tävlingsområdet kommer det också att finns möjligheter att äta och dricka.

 

I direkt anslutning till tävlingsområdet finns möjlighet att hyra stugor eller att campa. Du bokar genom att kontakta www.lundegard.se.

På området finns även restaurang, affär och minigolf. Och havet med en fin sandstrand ligger bara ett stenkast nedanför tävlingsplatsen.

 

Vi hoppas kunna bjuda på tävlingar av högsta klass. Och på en riktig fest för både ryttare och publik.

 

Alla är välkomna! Både med och utan häst!

Snabbfakta Thoreb Cup

När: 
Var: Lundegård, 2 km norr om Köpingsvik.
Fredag - Hoppning
120 cm
130 cm
Lördag - Hoppning
120 cm
130 cm
140 cm
Söndag - Hoppning
120 cm
130 cm
140 cm
Tävlingsledare: Lotta Holmberg
Banbyggare: Bengt Gustavsson, Ölands Ryttarförening
Adress: Ölands Ryttarförening, Tryggestad, 387 94 Borgholm
Kontaktperson: Lotta Holmberg Tel 0709-10 00 56

 

http://www.olandsrf.se/thoreb-7759337